Over ons

Internet-traffic

Theinternetmarketeer.nl is dé website voor internetmarketeers. Internetmarketing is de vorm van marketing van dit moment, maar zeker ook die van de toekomst. Voor iedere zichzelf respecterende marketeer is het tegenwoordig onmisbaar om kennis te hebben van vormen als SEO (zoekmachineoptimalisatie) en e-commerce. Daarom deze website.

Via theinternetmarketeer.nl blijf je op de hoogte van allerlei zaken die spelen op het gebied van SEO, SEA, e-commerce, viral marketing en nieuwe media. Wat zijn de trends van nu, en nog belangrijker, de komende jaren?

De gemiddelde winkelier stond twintig jaar geleden nog grotendeels in levende lijven in contact met zijn klanten. Tegenwoordig hebben retailers steeds minder contact met mensen die hun waren willen kopen. Door de opkomst van massamedia en de introductie van het internet, social media de explosieve groei van mobiele telefonie en mobiel internet, zijn deze contacten sterk veranderd. Tegenwoordig leven we in een wereld waarin augmented reality, social connections en de hyper gepersonaliseerde content van Google Now centraal staan. En deze ontwikkelingen blijven zich continu door evalueren.

Rond het jaar 2000 kwamen de eerste specialistische online marketing- en communicatiefuncties te ontstaan. Gevolg daarvan was dat de eerste zoekmachinemarketingbureau‘s bestonden met SEO-specialisten in dienst. In de loop der jaren kregen de eerste (online) media en e-commercebedrijven behoefte aan eigen SEO-specialisten en begonnen deze dan ook aan te nemen. Tegenwoordig hebben allerlei bedrijven personen in deze functie en worden zij steeds belangrijker voor (grote) bedrijven op het gebied van marketing. Wat is tegenwoordig immers een betere plek om je potentiële klant aan te spreken dan op het internet?

Om op de hoogte blijven van alle trends, ontwikkelingen, meningen van specialisten, tips and tricks en nog veel meer op het gebied van internetmarketing en nieuwe media, ben je bij theinternetmarketeer.nl aan het juiste adres.

WordPress SEO & Optimisation from Joost de Valk

Online marketing & sociale media – trends en ontwikkelingen 2012 – Smartcheck from Roger Heijsters